Tuzla Aydınlı Halı Yıkama - Penta Halı Yıkama Fabrikası

Tuzla Aydınlı Halı Yıkama, fabrikamız size en iyi hizmeti verebilmek için sipariş verdiğiniz gün halılarınızı alır. Alanında eğitimli oldukları için personelimize kapınıza kadar hangi halıyı hangi fiyata almak istediğinizi söyleyin. Ayrıca cep yazıcınızdan size halılarınızın türünü, parça sayısını, fiyatını ve size ne zaman teslim edileceğini bildiren bir makbuz verir. Böylece fiyat açısından herhangi bir sürprizle karşılaşmayacaksınız. Personelimiz halılarınızı aldıktan sonra yazıcıdan çıkarttıkları özel su geçirmez etiketleri yapıştırma yöntemi ile halıların arkasına yapıştırmaktadır.

Tuzla Aydınlı Halı Yıkama

Aydınlı Tuzla Halı Yıkama olarak halı etiketlemede kesinlikle tel zımba kullanmıyoruz. Araçlarımızdaki özel bölmeler sayesinde hiçbir müşterinin halısı kirli olsa bile birbirine karışmaz. Aydınlı Halı Yıkama, halınızı aldıktan sonraki gün yıkama işlemini gerçekleştirir. Konuyu daha ayrıntılı olarak ele alırsak, her şeyden önce, halılar tiplere ayrılır, çünkü her halının farklı yıkama yolları vardır. Daha sonra halılarda toz tüyü ve kırık cam gibi yabancı maddelerin kalmasını önlemek için halılar kırbaçlama işlemine tabi tutulur.

Aydınlı Halı Yıkama

Her çırpıcının halıyı iyi temizlemediğini bilmenizi isteriz. Örneğin, elinizde küçük bir çubuk olduğunu hayal edin ve bu çubuğu halıya hafifçe vurduğunuzu, dövdüğünüzü ve çok sert vurduğunuzu hayal edin. Bunu bir makine olarak düşünürsek, kesinlikle en iyisi olmalı ve kendi alanında en iyisi olan makineleri kullanıyoruz. Aydınlı Halı Yıkama Fabrikası sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için her geçen gün kendini geliştirmektedir. Geçmişte kadınların elle yıkadığı halılar, cilalama makinesine fırça takılarak zamanla biraz otomatik hale getirilmiştir.

Penta Halı Yıkama

Ancak bu şekilde de yıkanan halılara yeterli hijyen sağlanamaz. Bir sonraki aşamada tam otomatik makinelere geçildi. Bu otomatik makinelerde çeşitli tipte fırçalar vardır ve bu fırçalar ne kadar fazlaysa, halıya o kadar çok fırça dokunmuş ve temizlemiştir. Aydınlı Halı Yıkama Fabrikası bölgedeki en fazla fırça sayısına sahip makinelerle hizmet vermektedir. Aydınlı Halı Yıkama Şirketlerinde otomatik makinelerin kullanımı çok azdır. Yukarıda adı geçen birçok fırçaya sahip olan ve baskı sistemine sahip olan Aydınlı Halı Yıkama firmasında bunlardan sadece birkaçı bulunmaktadır. Genellikle parlatma makinesine bir fırça takarak halıları yıkadılar.

Aydınlı Tuzla Halı Yıkama

Bu şekilde yıkanan halılar temiz görünüyor, ancak maalesef hijyenik değiller. Tem Tem. Ek olarak, halıdaki lekeler dışarı çıkmaz çünkü yeterli basınç veremez. Halılarda yıkanmadan leke kalmadığından şikayet ediyorsanız, Aydınlı Halı Yıkama Firmalarından bizim gibi lekeleri garanti eden bir Halı Temizliği tercih edebilirsiniz. Ne yazık ki Aydınlı Halı Yıkama fiyatları sabit bir rakam değil. Halı yıkama fiyatı tamamen maliyetle ilgilidir. Fırçalamayı kullanmayan eğitimli personel çalıştırmayan el makinesiyle yıkanan kötü halı şampuanı kullanan, halıyı durulamadan köpükle kurutan ve daha sonra sararmasına neden olan halıların maliyeti elbette düşük olacaktır.

Kaynak: https://www.pentahaliyikama.com.tr/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye'nin En İyi Jakuzi Firmaları ve Şirketleri

En Çok Tercih Edilen Jakuzi Modelleri

Jakuzi Atlas ve Koçtaş Fiyat Kıyaslaması - Atlasjakuzi.com